Nederlands

Ampèrestraat 11
8071 PH Nunspeet
Nederland

VACATURES PER BEDRIJFSONDERDEEL

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie
Open sollicitatie

Over ons

Wij zijn B&C. Wij houden ons bezig met het interieur en dan voornamelijk voor het raam en inmiddels ook de wand. Dat doen wij in Europa met verschillende bedrijven in Nederland, België, Denemarken, Polen en Frankrijk. Wij zijn actief in de retail-, projecten- en DIY-branche.

Bij B&C werken we met passie om de mooiste collecties, nieuwste technieken en beste service te bieden. In onze no nonsense bedrijfscultuur wordt hard gewerkt, maar ook met elkaar gelachen. Met meer dan 800 medewerkers verspreid over verschillende landen, hebben we de ambitie om onze internationale grenzen verder te verkennen. Tegelijkertijd willen we in die groei kwaliteit en service van het hoogste niveau blijven verlenen aan onze klanten. Kom jij je ondernemerschap, teamgeest, professionaliteit en resultaatgerichtheid met ons delen om dit waar te maken?


B&C International is de overkoepelende organisatie waar de onderstaande vijf bedrijfsonderdelen onder vallen. Daarnaast behoren ook de Raad van Bestuur, de afdelingen Finance & Control, HRM en Trends & Design tot B&C International.


B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Wij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor Europa, Amerika en Canada. Dit doen we onder ons eigen merk, bece®, maar ook voor private labels. Ook maken het Nederlandse bedrijf Sailtex en de Deense organisatie Stila deel uit van het bedrijf. Onder de naam B&C Projects werken we samen met architecten en interieurinrichters aan projecten en bieden we maatwerk in binnenzonwering. Kijk voor meer informatie op bece.nl en op beceprojects.nl.


Trendiy is een internationaal opererend bedrijf dat raamdecoratie assembleert, produceert en distribueert aan met name Europese bouwmarkten, woningdiscounters en woon-webshops. We zijn gespecialiseerd in het voeren van private labels, maar voeren ook een aantal eigen merken en licenties. Onze producten worden zowel in eigen beheer geproduceerd als bij diverse partners in Europa en het Verre Oosten. Deze aanpak zorgt voor flexibiliteit en maakt dat we snel kunnen acteren op de veranderende markt. Kijk voor meer informatie op trendiy.com.


Dock Four produceert Stylepads voor aan de wand. Met deze Stylepads van duurzame kwaliteit maken we het mogelijk dat klanten hun eigen stijl op een wand kunnen pluggen. Via het mixen en matchen van verschillende kleuren, materialen en patronen bepaalt iedereen zijn eigen sfeer. Wij zijn de bedenker, onze klant de ontwerper. Stylepads worden gemaakt in ons atelier, gewoon in Nederland. Kijk voor meer informatie op dockfour.com.


Het Polish Assembly Centre (PAC) in Srem, Polen, is het productiebedrijf van de B&C-Groep. Wij produceren raamdecoratie voor de verschillende bedrijven binnen B&C. Om de meest efficiënte producent van raamdecoratie in Europa te zijn ligt onze focus op klanttevredenheid, respect voor onze medewerkers en continue verbeterprocessen. Bekijk hier de bedrijfsfilm


NE Distriservice is de schakel tussen producenten en hun klanten. Dit doen wij op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze. Sinds 1988 rijden wij als logistiek partner voor onder andere de raamdecoratiebranche. Onze jarenlange ervaring zorgt voor kennis van zaken. Of het nu om een gordijnrails, een vouwgordijn of jaloezieën gaat, wij weten er raad mee. Kijk voor meer informatie op ne.nl.